TEKNIKET TANE

Klientet e Ekspert -Servis meritojne sherbim te kualifikuar. Sherbimi i ofruar prej teknikeve tane eshte me i miri ne treg. Ata jane profesioniste, te afte, te mireinformuar dhe te sjellshem. Perpara se te procedojne me riparimin, tekniket ju shpjegojne mundesite e riparimit si dhe kostot qe ato mbartin.

Teknike te Çertifikuar

Te gjithe tekniket duhet te ndjekin trajnimet dy here ne vit si  dhe te marrin vleresime positive ne to. Gjate ketyre konferencave ata jo vetem marrin njohuri per procedurat e riparimit, por trajnohen per te ofruar sherbimin me te mire ndaj klientit.

Sherbimi i ofruar nga Ekspert –Servis eshte i sigurt, korrekt por mbi te gjitha eshte nje sherbim i garantuar. Ne jo vetem zgjasim jeten e produkteve tuaja, por ju japim garanci per kete- E cfare mund te kerkoni tjeter?

 

Si Veprojme?

ikoneTelefonojme perpara se te jemi prane jush


ikoneRealizojme preventivin perpara se te fillojme punen


ikoneJu japim garanci per punen tone


ikoneJu vendosim ne dispozicion produktet dhe aksesoret tane gjate procesit te riparimit.