SERVIS I AUTORIZUAR NGA:

SHERBIMET TONA

Ne riparojme pajisjet tuaja! Kompania jone ofron sherbime brenda dhe jashte garancise per pajisjet tuaja elektronike.
Ne kemi zgjeruar gamen tone te sherbimit, per t’iu ndihmuar  ne perdorimin e sakte te pajisjes suaj, duke bere te mundur perdorimin sa me efikas.

SERVIS I AUTORIZUAR

Xpert eshte nje qender e autorizuar servisi nga shume marka te njohura qe operojne ne Shqiperi dhe disa prej tyre ekskluzivisht, e cila ofron sherbim profesional instalimi, mirembajtjeje dhe nje sherbim te çertifikuar per pajisjet dhe mekanizmat elektronike. Kemi  me shume se 10 vjet eksperience ne kete industri. Sekreti suksesit tone eshte njohja e nevojave te klienteve tane, qofshin keta individe apo biznese. Ne kemi ndertuar nje marredhenie te ngushte me klientet tane dhe gjithmone perpiqemi tu ofrojme atyre instalimin dhe pervojen e sherbimit pas blerjes se produkteve.

INSTALIMI

Ju doni te siguroheni per instalimin korrekt te produktit qe keni blere. Xpert eshte ai qe vlereson kohen dhe te ardhurat tuaja. Per te marre rezultatin e deshiruar, ju nuk do te donit te ndermerrnit nisma qe mund t’ju kushtojne, pasi nje instalim i gabuar mund te sjell pavlefshmerine e garancise se produktit. Me Xpert dhe nepermjet instalimit profesional, ju nuk mund te gaboni.

TRANSPORTI

Nuk do ju duhet  me te transportoni pajisjet tuaja, ne jua sjellim ato ne shtepi. Pajisjet mberrijne te sigurta dhe te pademtuara. Stafi yne garanton transport te sigurt. E vetmja gje qe duhet te beni eshte te prisni dhe ne do te jemi ne shtepine tuaj, ne kohen e duhur.

Vleresimet e Klienteve

  • Do te doja t'iu falenderoja per sherbimin e shkelqyer qe kam marre nga kompania juaj! Inxhinieri erdhi ne kohe ishte i sjellshem si dhe e beri punen ne nje kohe rekord, ai na shpjegoi gjithçka te nevojshme rreth pajisjes para se te largohej.

  • "Une jam nje klient shume i kenaqur dhe do t'iu rekomandoj tek miqte dhe familja ime."