CFARE OFROJME NE?

Kompania ofron sherbime brenda dhe jashte garancise per pajisjet tuaja elektronike.
Ne kemi zgjeruar gamen tone te sherbimeve, per t’iu ndihmuar  ne perdorimin e sakte te pajisjes suaj, duke bere te mundur perdorimin sa me efikas.

SERVIS I AUTORIZUAR

Xpert eshte nje qender e autorizuar servisi , e cila ofron sherbime profesionale instalimi, mirembajtjeje dhe nje sherbim te çertifikuar per pajisjet dhe mekanizmat elektronike. Kemi  me shume se 10 vjet eksperience ne kete industri. Sekreti i suksesit tone eshte njohja e nevojave te klienteve tane, qofshin keta individe apo biznese. Ne kemi ndertuar nje marredhenie te ngushte me klientet tane dhe gjithmone perpiqemi tu ofrojme instalimin dhe pervojen e sherbimit pas blerjes se produkteve.

INSTALIMI

Ju doni te siguroheni per instalimin korrekt te produktit qe keni blere. Xpert eshte ai qe vlereson kohen dhe te ardhurat tuaja. Per te marre rezultatin e deshiruar, ju nuk do te donit te ndermerrnit nisma qe mund t’iu kushtojne, pasi nje instalim i gabuar mund te sjell pavlefshmerine e garancise se produktit. Me Xpert dhe nepermjet instalimit profesional, ju nuk do te gaboni.

TRANSPORTI

Nuk do t’iu duhet  me te transportoni pajisjet tuaja, ne jua sjellim ato ne shtepi. Pajisjet mberrijne te sigurta dhe te pademtuara. Stafi yne garanton transport te sigurt. E vetmja gje qe duhet te beni eshte te prisni dhe ne do te jemi ne shtepine tuaj, ne kohen e duhur.

SERVIS PAJISJESH ELEKTRONIKE

Ne sigurojme nje diagnostifikim te shpejte te defekteve te pajisjeve dhe riparimin e tyre me pergjegjesi. Ne sigurojme rregullimin e duhur dhe mbajme pergjegjesi per pajisjen tuaj dhe pjeset e saj. Keshtu qe ju mund ta perdorni ate menjehere ne ate moment. Ne sigurojme instalimin e programeve te duhura. Per servise speciale duhet qe kompjuteri juaj te kete: Nje CD autentik te Windows si dhe Nr e celesit te produktit.