Ne i konsiderojme burimet njerezore si nje nder faktoret kyc per arritjen e suksesit dhe zhvillimit te kompanise. Prandaj mundohemi te afrojme prane nesh njerez te afte, te mireinformuar dhe te pergjegjshem ne pune, pasi besojme qe vetem ne kete menyre suksesi yne i perbashket eshte i garantuar. Jemi ne kerkim te njerezve te motivuar dhe qe kane deshire te rriten profesionalisht.

 

Vende Vakante

Kerkesat e vendit te punes:

 • Te kete arsim te mesem profesional;
 • Te kete eksperience pune ne diagnostikimin e problemeve dhe riparimin e frigorifereve;
 • Te kete njohuri te mira te Gjuhes Angleze ose te nje gjuhe tjeter te huaj;
 • Te jete korrekt, shkathet, kembengules;
 • Te jete i afte te punoje ne grup;
 • Preferohet te kete kurse ose kualifikime ne kete fushe ;

Te gjithe te interesuarit qe i plotesojne keto kerkesa mund t’i dergojne CV-te me fotografi ne adresen  hr@xpert.com.al deri ne dt 15 / 12 / 2016.

 

 • Jeni te lutur te percaktoni pozicionin e punes per te cilin aplikoni.
 • CV-te cilat nuk do te kene te percaktuar pozicionin per te cilin aplikojne, nuk do te merren ne konsiderate.

Kerkesat e vendit te punes:

 • Te kete arsim te larte (preferohet Inxhinieri Elektronike ose Elektronike);
 • Te kete eksperience pune ne diagnostikimin e problemeve dhe riparimin e celulareve;
 • Te kete njohuri te mira te Gjuhes Angleze;
 • Te jete korrekt, shkathet, kembengules;
 • Te jete i afte te punoje ne grup;
 • Te kete kurse ose kualifikime ne fushen e elektronikes ;
 • Te kete njohuri te mira te programeve Android/ IOS/ JAVA

 

Te gjithe te interesuarit qe i plotesojne këto kërkesa mund t’i dërgojnë CV-të me fotografi në adresen hr@xpert.com.al deri ne dt 15 / 12 / 2016.

 

 • Jeni te lutur te përcaktoni pozicionin e punes per te cilin aplikoni.
 • CV-te cilat nuk do te kene te percaktuar pozicionin per te cilin aplikojne, nuk do te merren ne konsiderate.

Apliko tani per tu bere pjese e ekipit tone, duke plotesuar formen e meposhtme te kontaktit ose duke derguar e-mail ne: hr@xpert.com.al

  Emer/ Mbiemer (*)

  E-mail (*)

  Telefon (*)

  Pozicioni (*)

  Specifiko Pozicionin

  Dergo CV (*)

  Mesazhi juaj